Operationeel management stage in een Mediterraans restaurant

Niveau

MBO – HBO

Studierichting

Horeca, Hospitality, Toerisme, Leisure Management, Hotel Management of een gerelateerde studie

Geschikt voor

Meeloopstage en afstudeerstage

Aantal dagen per week

Minimaal 4

Totaal aantal weken

Minimaal 10, geen maximum

Stagevergoeding

650 XCG per maand (op basis van 40 uur)

Startdatum

Flexibel

Omschrijving van het bedrijf

Dit kleinschalige en gezellige restaurant is onderdeel van een boutique hotel en richt zich op een persoonlijke gastbeleving. Met onbeperkte tapasavonden doordeweeks en een sfeervolle BBQ-avond op zondag trekken ze zowel hotelgasten als bezoekers van buitenaf aan. Hier draait alles om gastvrijheid, gezelligheid en persoonlijke aandacht.

Jouw werkzaamheden

  • Ondersteunen bij het dagelijkse beheer van het restaurant (openen, sluiten en coördineren tijdens piekuren)
  • Meewerken aan het personeelsbeheer, zoals roosters opstellen en het begeleiden van collega’s
  • Bijdragen aan het verbeteren van de gastbeleving en klanttevredenheid monitoren
  • Professioneel omgaan met vragen en klachten van gasten
  • Assisteren bij voorraadbeheer en het doen van bestellingen

Stage eisen

  • Zelfstandig en verantwoordelijk kunnen werken
  • Gastvrij en servicegericht, met oog voor detail en beleving
  • Proactief, flexibel en oplossingsgericht
  • Enthousiast, leergierig en gemotiveerd om door te groeien
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een collegiale houding

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in deze stage? Neem dan contact met ons op. Vermeld de titel van de vacature en vertel in het kort waarom jij een geschikte kandidaat bent.

Scroll naar boven